Tuesday 24 February 2009

nesreče II

No, takole so se stvari zdaj odvile:

Cmoko kliče mamo v Slovenijo in ona mu pove, da ima življensko zavarovanje in da mora dobiti od zdravnika potrdilo o zvitem gležnju. Ki v nedeljo ni bil več otečen in je celo že nekaj lahko stopil. Dasiravno z veliko bolečino.
Kakorkoli že, finančni prospekti so ga pripravili do tega, da se je v ponedeljek le odpravil do najinega hišnega zdravnika. Ki mu pogleda nogo in reče te krilate besede: Gleženj zvit, a tu je nekaj kar je treba slikat, ker nisem ziher da je vse tako kot mora biti.

Tako je šel v bolnico slikat nogo, kjer se je izkazalo, da ima dejansko zlomljeno kost mezinca. Al kako se že temu reče. In ima zdaj gips. No, neki podobnega gipsu. Saj ne delajo več tistih trdih stvari, kamor smo se podpisovali in risali vse mogoče neumnosti.

Skratka, vsi ste imeli prav. In Cmoko skesano prizna svojo napako. Je rekel, da naslednjič ne bo več tako ravnal. In potem dodal, da upa da ne bo več naslednjič. Jaz tudi.

No, in zdaj imam invalida z berglami doma za ene 4-6 tednov. Ampak baje da gre jutri že v službo...

2 comments:

Anonymous said...

Želim mu hitro okrevanje!!! In da se mu teh 4-6 tednov ne bi preveč vleklo. ;)

Anonymous said...

Glej, da ga boš razvajal s seksom! ;) Ubistvu je kul hodit v službo polomljen (še bolje je prebutan). Ker si nekaj posebnega. ;)