Wednesday 23 April 2008

ne čakaj na maj

Sobota je bil krasen dan. Med dvema stresnima koncertoma (ki sta bila, btw, silno uspešna!) sva se šla s Cmokotom pomladanska hišna opravila.
Najprej sva se odpokala v Gammo, nek nizozemski Merkur in nabavla par stvari. Med drugim zemljo za presajanje rož, polico, ki si jo je zamislil Cmoko pri postelji, nisva pa zaboga našla lončkov za rože. Potem ko sva vse s kolesom pritovorila domov, sva šla še v lov za lončke. Jaz sem nato cel dan presajal lozice, packal z zemljo in na Cmokotovo grozo sploh svinjal po stanovanju. Medtem je on hišo delal spet mouse-safe, ker se je najin poden, v dveh letih, drastično skrčil in je med steno in tlemi spet povsod cca. 2cm luknje...

Včeraj je Cmoko pomival okna. Imamo jih precej (mojster mi je povedal, da jih je točno 15!), tudi taka silno težko dostopna, da za njihovo očiščenje potrebuješ spretnosti kitajskih cirkusantov. Imeli smo namreč kakšna 2 tedna samega sonca. Zato se je še posebej videlo, da so okna krasno usrana. Zvečer so bila vsa okna v stanovanju deviško čista.

Danes okoli petih popoldne je začelo deževati! :/

6 comments:

Anonymous said...

Zgleda da smo kar se vremena tiče letos kar na istem. Tudi pri nas je končno malo sonca, ki je pokazalo vso katastrofo od oken. Tako sem se tudi jaz spravila nad njih. Zdaj naju čaka pa vikend na K. Pridi kaj na MSN.

adj. said...

Tam pri vas okna očitno niso bila nikoli obdavčena, ko tako razmetavate z njimi. :)

ambala said...

babilenka: spomladi se pokaže vsa svinjarija, ki se je nabrala čez zimo.

dinozaver: ne, res ne. Pa veš sploh zakaj je toliko oken tu? Seveda je zelo malo sončnih dni, ampak primarno so pa zaradi pogrezanja hiš v kanale ugotovili, da je steklo lažje od cigel in so nabili v bajte sama okna, da se bajte niso prevrnile v vodo. Go figure...

Freycha said...

No, pa je šel dan, ne? Odlično, samo, da sta se imela fino in da so dobile rožice novo hrano!!

Anonymous said...

Mon doux, mon tendre, pourquoi ne viendrais-tu pas t'occuper de mon jardin secret ? Je suis tout a fait consentant.

Anonymous said...

kyrie 5 shoes
curry shoes
fear of god hoodie
supreme clothing
golden goose outlet
off white
off white nike
off white clothing
hermes bag outlet
air jordan