Saturday 24 March 2007

rahmaninov

Danes sem šel v nakupe sam, ker Cmoko doma leži z virusom gripe, ki ga je najbrž dobil od mene. Hja, se dogaja tudi v boljših družinah. Zdej ma spet vročino... bogec moj. Ko je nekdo bolan in ko bi naredil vse za to, da bi se bolje počutil in mu nosil od ust k riti... še bolj čutim koliko ga imam res rad... Moja pot v Bordeaux je za zdaj še odložena... če bo imel jutri še vročino, ne grem nikamor...

Potem sem malo vadil in potem pred kosilom likal. Obožujem likanje. Weird, ja. Ob tem, ko je Cmoko ležal na fotelju pokrit z deko in bral Aristotla sva poslušala Koncert za klavir št. 2 Rahmaninova. (za ilustracijo link). Nisem ga šlišal že 200 let! In se spet spomnil kako fantasična glasba je to! Whoa!

Nato so sledil še preludiji... Pa kosilo. Zdaj pa dvd... Gandhi... (ura je 21.40 in zadeva je spremenjena, ker je Cmoko čist adijo in nočva gledat filma. TV kabel pa nekaj štrajka, tako da berem. Nič narobe...!)

Joj moram povedat kakšen film sva gledala včeri: grozljivka kaj se (je) vse dogaja v svetu!! Več o celotni problematiki pa tu. Kaj hudega je naredila vse RKC na svetu! Nobena diktatura toliko!

9 comments:

adj. said...

Ja, Magdalenke so fajn film. Tudi ovčkam da misliti. Predvidevam, da ga pri nas zdaj lep čas ne bomo več videli...

ambala said...

Ja bi rekel. Istočano pa berem, kako bo vedno več privatnih (beri RKC šol). Saj ne, da se bo to dogajalo, samo da mislit...

Anonymous said...

Dragi bratec!

Imam OGROMEN kup perila, ki je za zlikat, pa enostavno ne najdem toliko energije, da bi zlikala. Če ti je res toliko do likanja - you're wellcome!!

ambala said...

Haha... jaz sem imel samo 4 srajce...

Ti kar pošlji. Pa še denar za poštnino nazaj ;)

Anonymous said...

Hmmm a ves da sem jaz prav tako kot dinozaver takoj pomislil na cenzuro v Slo glede filmov s to tematiko... Glede peglanja sem se pa samo nasmehnil :) Kaj naj recem / cestitke! :)

Anonymous said...

Glede na to, da imam drug teden r.d., bi lahko tole likanje za darilo dobila ;-))

Kar se pa filma tiče - hvala za predlog, sem ga dala že za seznam filmov, ki bi jih rada videla!

Nadezhda said...

Meni je kljub vsemu najljubši Rach3, na upiram pa se niti 2. simfoniji. Prav fina, po rusko-romantično razbolena glasba. Na čase melanholična, a vendar izvrstno poslušljiva na deževne jesenske dni.

ambala said...

Rach 3 je dejansko fantastični. Po filmu Shine se mi zdi, da se je malo skomercializiral. Kar naekrat so bili vsi multiljubitelji tega koncerta...

Vsake toliko malo melanholične ruske (post)romantike nikoli ne škodi!

Unknown said...

replica bags reddit replica bags philippines wholesale replica bags koh samui