Friday 17 August 2007

dan

Tale post je posebej za Dimitrija in Mirjano, ki bloga ne bereta. Sem pa mislil nanju, ko sem ga pisal. Gre namreč za doživetje četrtka. Prosim:


11.00 - kava z Dinozavrom. Zamudim zelo nobel 5 min. Še pred tem na kolesu nehote zignoriram kolegico, ki me na to spomne, ker se dere za mano. Najprej milsim, da mi pričo zgodnje ure in prevelikega fizičnega napora potiskanja pedalov, zvoni v glavi. Mi še ne gre tako hudo... Hvalabohu. Imam lušen jagodni sok z Dinijem, v katerem zvem podrobnosti Bitchs(k)weetovega romanja na Brezje. Hmmm

12.00 - kava z Ninico, kjer zvem vse lepote dela na nacionalki. Kako sem vesel, da tam ne delam več. Tam je tudi Cmoko (ki je pred tem že spil svojo pijačo z radijsko osebo). Ko smo tam v Ambientu, pride mimo še cel radijski oddelek in se nam na naše veliko veselje pridruži.

14:00 - šibava od RTV v Knafla, kjer sva zmenjena s Katarino na kosilu. Imamo prvovrstno kosilo, s tem mislim bolj družbo kot hrano. Še posebej, ker sem naročil nekaj, česar sploh nisem hotel jest. Hja... se zgodi tud v boljših familjah.

16:00 - grem v Cha nakupit zalogo čajev za naslednje leto. V trafiki si želim kupit revijo in cigare, pa ne vem katere, vse so bolj ali manj shitty. Oboje - revije in cigare. Srečam Klarinetista, ki me povabi na eno hitro kavo. Hitro zato, ker:

17:00 - pijača s Kameleonko v Maximalu. Super super punca, spoznala sva se prvič in mi je bilo všeč, da sva se. Dasiravno malo na hitro, pa toliko bolj sladko. Od sokov presedlal na Mohito, ki mi ga je, sicer postaven mladenič z očmi Barbre Streisand, postregel kar z že cvetočo meto. Se vidi, da je fensi lokal. Jaojao. Medtem cmoko sedi v Roži in se druži s muzikologoma,

18:00 - kamor pridem tudi jaz in kjer se zadržimo do 20:30. Čvekamo in rešujemo predvsem kulturni svet v Sloveniji, ki je tako ali tako tik pred popolnim kolapsom. Mimo pride še A., ki sva jo videla že v obdobju med 12. in 14. uro. A lepe ljudi je lepo videti večkrat.

20:30 odhod proti Saxu, ki potem pravzaprav postane Trnovski zvon, kjer se srečamo z Ido, Mirjano, Dimitrijem in Ninama. Na poti tja srečava še Romino in si izmenjamo emaile. V Zvonu nostalgičen večer obujanja dogodkov s FDVja. In še ena potrditev zame, da je bolje, da sem zamenjal foh.

23.20 Odhod proti domu.

Zdaj vem, kako se počuti Paris Hilton in zakaj se drogira, da sploh zmore te nadčloveške napore. Boga boga.

Suma sumarum: Videla in se kakovostno pogovarjala z 17-19 ljudmi! Tako zgledajo zadnji dnevi pred odhodom. Zdaj pa šibam k frizerju in ponovim vajo. Z drugimi ljudmi :D
Za naslednje leto, si bom omislil EN lokal, se z lastnikom zmenil za količinski popust, potem pa vse lepo po urah navabil tja. In bom cel dan lepo za eno in isto mizo! HA!

5 comments:

Unknown said...

Sem že upal, da bodo same polne ure... :)

ambala said...

Oj silvestre! ne, smo tud na pol ure kej delal, hehe


smotkec: I wish!

Anonymous said...

dobro, da nisi nekje vmes samega sebe srečal ;-)

Sem ti pozabila reči, da Katarino lepo pozdravi.... pa drugič!

Vanja said...

Ambala, moram se oglasiti in povedati, da si sila simpatičen fantin! Sem se danes spomnila nate, ko sem na domačem vrtu ugledala vejice cvetoče mete. Najbolje bo, da se naslednjič na mohito oglasiš k meni, da ne boš fasal tistih cvetkov - pri nas smo veliko bolj fensi kot tisti v makimalu! ;-)

Anonymous said...

Kameleonka, enako gre zate! Me je zelo veselilo!

Vabilo na mojito pa sprejmem z velikim užitkom. Če ne bo v Amsterdamu prej kakega koncerta Björk, hehe...